Haigla pressiesindaja sõnul võetakse traumapunktis visiiditasu neilt, kes on saabunud haiglasse omal käel. Kiirabiga toodud haigetelt traumapunktis visiiditasu ei võeta.

Eriarsti visiit maksab haiglas 50 krooni ning seda tuleb maksta üks kord ühe haigusloo kohta.

Visiiditasust on vabastatud alla 19-aastased patsiendid, sama raviastutuse teise erialaarsti suunamiskirjaga patsiendid ning samuti teise raviasutuse sama erialaarsti suunamiskirjaga saabunud patsiendid ühe haigusjuhu raames.

Visiiditasu ei pea maksma ambulatoorsed dialüüsihaiged ja psühhiaatrilised patsiendid, kes on visiidile tulnud tahtevastaselt.

Samuti ei võeta Põllu 63 polikliinikus visiiditasu tuberkuloosihaigetelt ja nende kontaktsetelt.

25-kroonist voodipäevatasu hakatakse patsiendilt võtma maksimaalselt kuni kümne haiglas veedetud päeva eest. Järgnevad haiglas viibimise päevad on patsiendile omaosalustasuta.

Voodipäevatasust on ravikindlustusseaduse järgi vabastatud intensiivravis viibivad patsiendid ning raseduse ja sünnitusega seotud haiglaravil olevad patsiendid.

Samuti ei võta regionaalhaigla voodipäevatasu alla 19-aastastelt patsientidelt, mittetöötavatelt puudega psühhiaatrilistelt patsientidelt ning tuberkuloosihaigetelt ja nende kontaktsetelt Põllu 63 polikliinikus ja tuberkuloosiosakondades.

Lisaks on voodipäevatasust vabastatud nefroloogia osakonnas dialüüsile tulnud patsiendid ja tahtevastaselt hospitaliseeritud vältimatut psühhiaatrilist abi vajavad patsiendid.

Voodipäevatasu ei võeta surmaga lõppenud haigusjuhtude puhul.

Päevakirurgias ja päevaosakonnas viibiva haige omaosalustasu on 75 krooni.

Voodipäeva- ja visiiditasusid saab maksta kõigis regionaalhaigla korpustes nii sularahas kui pangakaardiga. Maksta tuleb 30 päeva jooksul.

Põhja-Eesti regionaalhaigla on kõrgema etapi raviasutus, mis moodustati 2001. aastal endiste riigihaiglate Mustamäe haigla, Eesti onkoloogiakeskuse, Tallinna psühhiaatriahaigla, Kivimäe haigla, Tallinna nahahaiguste haigla, kutsehaiguste kliiniku ja arstliku perenõuandla baasil.