"Poks on lahe ja poksida mulle meeldib ning kickpoksiga koos on seda teha väga hea! Eriti, kui Eestis poksiüritusi muudkui peale tuleb," on Kibus rahul.

Seni on Kibusel kirjas kaks ametlikku profipoksimatši: 4. aprillil Keilas saadud võit venelase Artjom Karasjovi üle ning kaks nädala hiljem saavutatud viik hollandlase Zacky Derouich'i vastu.

"Hetkel olen poksile keskendunud. Asi hakkab enamvähem juba välja tulema. Poksitee on natuke tagurpidi käinud - enne tegin profimatšid ära ja nüüd õpin tagantjärgi lööma ning liikuma. Aga asi on hakanud väga hästi välja tulema!"

Reedel astub Kibus vastamisi sakslase Karim Allouss'iga, kel kirjas kaks võitu ja kolm kaotust. Sakslane alustas karjääri kolme kaotusega, kuid on kaks viimast matši võitnud. Seejuures pole teda keegi kunagi pikali suutnud lüüa.

"Tuleb vägev lahing!" on Kibus kindel.

Kibuse ja Alloussise matš eelneb WBF-sarja MM-tiitlilahingule, kus astuvad vastamisi WBO-sarja Euroopa meister Artur Akavov ning prantslane Michael Mothmora. Eestis jagatakse selline tiitel välja esmakordselt.

"See on üldse teine tase. Ei oleks ise eluski uskunud, et juba sellisel üritusel saan kaasa lüüa - kõik Eestis nii kiiresti käinud! Vägev!"

Pro Boxing Night leiab aset Tartus A. le Coq'i spordihoones sel reedel algusega kell 19. Lisaks Kibusele ja MM-tiitlimatšile astuvad ringi ka Pavel Semjonov ning Ott Remmer. Piletid müügil Piletilevis.