Kaks aastat tagasi peetud universiaadil jõudis Priinits samuti veerandfinaali, kus kaotas otsustaval torkel. Seega kahel korral järjest on Haapsalust pärit vehkleja jäänud napilt medalist ilma.

"Eesmärk oli siin hea vehklemisega alagrupis tekitada endale võimalikult lihtne tee põhitabelis. Suutsingi alagrupis alistada kõik vastased, mis tagas mulle neljanda asetuse," rääkis Priinits võistluse kulgemisest. "Samas tuli juba 32 hulgas vastu hetke maailma reitingu kuues mees Fabian Kauter Šveitsist. Tema tegi alagrupi kehvasti, jäädes teiste hulgas alla Georg-Marten Lanno´le. Loomulikult läksin võitma, ent andsin endale aru, et tegemist on küllaltki titulleeritud mehega, kellega hädas olnud ka Nikolai Novosjolov. Läksin taktikaliselt vehklema ja seisult 0-0 määrati prioriteet tema kasuks. Viis sekundit enne lisaminuti lõppu suutsin teha torke, mis viis mind juhtpositsiooni ning ta pidi seejärel umbropsu peale tulema. Sain väärt võidu," meenutas Priinits ilusat hetke vehklemisareenilt.

"Hiinlasega matš oli nagu oli. Tegin vea sellega, et muutsin matši käigus taktikat. Algul hoidsin initsiatiivi ja surusin teda, aga see võttis ka palju energiat ära. Otsustasime mingil hetkel treeneriga initsiatiivi loovutada. Seisult 5-5 lisaminut ja minu prioriteet ehk tema pidi rünnakule asuma. Sain torke sisse ning meeleheitlik ponnistus enam võidule ei viinud," vaagis Priinits. "Eelmine universiaad olin seitmes ja kaotasin medali 13-11 eduseisust, siis olin tohutult kurb. Seekordne viies koht on pigem võidetud viies koht. Kuigi medalit pole, võib mingis mõttes rahule jääda, stabiilsus on olemas," tõi vehkleja positiivse faktori. Universiaadi tulemused ongi 25aastase Priinitsa parimad kohad tiitlivõistlustel.

Epeenaiskond sai universiaadil Kaasanis võistkondlikult 6. koha, naiste individuaalturniiril oli 7.kohaga parim Kristina Kuusk.