Rahal on järjekordne meeskonnaomanik, kes ei suutnud keelduda Tony George’i (IRL sarja omanik — toim.) ja Honda pakutud 6 miljonist dollarist, et sarja vahetada.

Rahal jätkab Toyota Atlantic (Champ Car sarja alamsari — toim.) sarjas ning vormel BMW sarjades osalemist.

Rahali endine Champ Car sarja piloot Michel Jourdain Jr. ja tema sponsor Gigante liituvad lähiajal mõne teise Champ Car sarja meeskonnaga — valikuteks on Newman-Haas Racingu kolmas auto või RuSporti teine auto.

Hetkel on Champ Car sarjas kinnitatud 11 autot: kaks Herdez Competition, PKV Racingu, RocketSports Racingu, Forsythe Racingu ja Newman-Haas Racingu poolt ning üks RuSport Racingu poolt.

Nendele lisanduvad Michael Jourdain Jr. (RuSport või Newman-Haas Racing), Dale Coyne Racing (võimalikud piloodid Ralph Firman, Michael Valiante, Michael Keohane, Alex Sperfico), Mi-Jack/Conquest Racing (Justin Wilson, Mario Haberfeld, Rudolfo Sperfico), Fittipaldi Racing (David Rutledge, Gaston Mazzacane).

Ühtlasi mõtleb üks kauaaegne IRL sarja meeskonnaomanik Champ Car sarja meeskonna loomisele ning Derrick Walker üritab endiselt sarjas osalemiseks leida sponsorit.

Piloodikoha peab leidma veel ka Patrick Carpentier, kelle palga maksab Forsythe Racing.

„Kindlustame Michelile ja Patrickule tugevad meeskonnad,” lausus Champ Car sarja üks omanikke Paul Gentilozzi.