Sel hooajal juba neljandat korda Rapla alistanud Pärnu resultatiivseim oli Robert Valge 23 punktiga. Edon Maxhuni panustas võitu 17 punkti ja kaheksa resultatiivset söötu. Lauris Blaus ja Linards Jaunzems lisasid võrdselt 13 punkti.

Rapla eest viimase mängu pidanud Mario Ihring pakkus ilusa lahkumisetenduse, kogudes 26 punkti ja 14 resultatiivset söötu. Roberts Freimanis lisas 19 silma ja seitse lauapalli.

Möödunud kuu parimaks Eestis pallivaks mängijaks valitud Ihring lahkub Rapla meeskonnast isiklikel põhjustel. Kuigi koostöö on olnud positiivne, siis mängija eraelus on esile kerkinud teemad, mis tuleb hetkel seada tähtsamale kohale kui korvpall, teatas Rapla võistkond tänase pressiteatega.

"Sellist olukorda ei ole klubi ajaloo vältel olnud, kus ühel hooajal lahkuvad meeskonnast kaks mängijat (Fahro Alihodzic ja Ihring) nii, et põhjused ei ole otseselt seotud korvpalliga, vaid mängija eraelu puudutavate küsimustega," ütles Rapla korvpalliklubi juht Jaak Karp.

"Tahan tänada oma meeskonda, treenereid, fänne ja sponsoreid selle erakordse võimaluse eest Raplas! Mõnikord on elu aga suurem kui korvpall, sellepärast sündis ka minu otsus lahkuda," lausus Ihring.

Pärnu jätkab 14 võidu ja 3 kaotusega, Raplal on 9 võitu ja 8 kaotust (Tabeliseis).

Ka käimasoleva hooaja esimesed kolm omavahelist mängu oli Pärnu võitnud - vastavalt 86:79, 83:69 ja 78:58.

Tänane mäng täispikkuses: