Sildaru sai esimesel katsel maksimaalsest 100 punktist kirja 90,5, aga teises voorus suutis hiinlanna Eileen Gu ühe punkti võrra parema tulemuse teha. Kuigi Sildarul oli juba finaalikoht kindel, otsustas ta ka teise katse teha. Tulemuseks oli 92,5 punkti, millest kvalifikatsiooni esikohaks piisas.

Gu oli 91,5 punktiga teine. Kolmandana pääses finaali norralanna Johanne Killi (89,25), neljas oli šveitslanna Mathilde Gremaud (88,5), viies prantslanna Tess Ledeux (81,25), kuues kanadalanna Megan Oldham (80,25), seitsmes britt Katie Summerhayes (68,5) ja kaheksandana ehk viimasena sai finaali ameeriklanna Darian Stevens (66,25).

Tugevatest konkurentidest ebaõnnestusid šveitslannad Sarah Höfflin ja Giulia Tanno, kes said vastavalt 18. ja 19. koha. Starti ei tulnud rootslanna Jennie-Lee Burmansson. Kogu protokolli näed allpool olevast blogist.

Esialgu pidi kvalifikatsioon toimuma reedel, aga ööseks lubatakse Stubaisse tihedat lumesadu ja ajakava muudeti. Finaal peetakse laupäeval Eesti aja järgi kell 12.30.

Kaks aastat tagasi suutis Sildaru Stubais pargisõidu MK-etapil esikoha saada. Pargisõidus on Sildaru alates 2014. aasta jaanuarist võitnud 30 võistlust järjest. Kvalifikatsioone võiduseeria sisse ei arvestata.