"Eks iga sportlane teeb ühel või teisel ajahetkel selle otsuse. Usun, et see on suuresti tunnetuse küsimus – mingil hetkel tekib tunnetus ja teadmine, et nüüd on see hetk ja on aeg edasi liikuda. Tõsi, ma ei saa küll kõigi lõpetanud sportlaste nimel seda väita, ent minu puhul toimis see just nõnda," kommenteeris Loo FC Flora kodulehele.

"Mingil tasandil jääb jalgpall minu elus figureerima ikka. Hetkel ei oska ma täpselt vastata, kuidas ja millisel kujul. Suurejoonelisi plaane ma teinud ei ole. Varsti on ees ootamas mõni nädal puhkust päevatööst ning antud juhul esmakordselt ka jalgpallist. Küll aeg annab arutust ja võimalust mõttelõnga kerida."

Loo on mänginud Flora ridades aastatel 2005-2013 ning 2016-2020. Kokku on esindanud Florat 284 mängus ning löönud Flora eest lausa 425 väravat. Lisaks on ta valitud 2018. aasta parimaks naisjalgpalluriks, 2018 ja 2019 aastal naiste Meistriliiga aasta parimaks mängijaks ning suurimaks väravakütiks. Aastal 2009 pärjati aasta parim noor naisjalgpalluri tiitliga.

Eesti koondises on Loo pidanud 113 mängu ja löönud 20 väravat. Ründaja tegi oma debüüdi 2007. aasta mais maavõistlusmängus Läti vastu. 2013.-2015. aastani mängis Loo klubijalgpalli Soomes.

Loo ei täpsustanud Flora kodulehele avaldatud intervjuus, kas ta aasta viimastes koondisemängudes, 27. novembril kodus Türgi ja 1. detsembril võõrsil Sloveenia vastu veel platsile tuleb, kuid Eesti jalgpalliliidust kinnitati Delfile, et need mängud peetakse juba Loota.

Mõlemad kohtumised peetakse 2021. EM-valikturniiri raames, kus Eesti naiskonnal on seitsmest mängust kirjas kuus kaotust ja üks viik.