Mäe esimene vastane oli Poola maadleja Anna Wawrzycka ja teises ringis kohtus ta Suurbritannia sportlase Georgina Nelthorpe'iga, mõlema üle sai eestlanna seljavõidu.

Poolfinaalis tuli matil vastu türklanna Yasemin Adar, kellelt tuli vastu võtta punktikaotus 4:7. 3.-5. koha kohtumises oli Epp taaskord edukas ja domineeris Poola maadleja Ewelina Kaczynska üle ülekaalukalt ning lõpuks saavutas seljavõidu.

Helary Mägisalu kehakaalus oli kokku viis maadlejat, seega tuli tal läbi maadelda kõikide maadlejatega. Esimeses ringis tuli matil vastu Türgi maadleja Ahmet Uyar, kellelt tuli vastu võtta ülekaalukas punktikaotus 1:9. Teises ringis seisis Mägisalu vastamisi Poola maadleja Dawid Erseticiga ja kaotas 4:11. Kolmandas ringis kohtus ta teise Poola maadlejaga Grzegorz Kunkeliga, kelle üle saavutas Mägisalu seljavõidu. Viimases, neljandas ringis heitles ta Prantsuse maadleja Yazid Gharbiga, keda Mägisalu võitis 10:1.

Täna on matile minemas kreeka-rooma maadlejad Ranet Kaljola (MK Nelson) -82kg, Andreas Välis -87kg (MK Juhan) ja Heiki Nabi (MK Juhan) -130kg.