Kõige kõrgemalt ehk 90%-ga hinnatakse Pierre Gasly võimalusi. 24-aastane prantslane tõi tänavu Monza etapil AlphaTauri meeskonnale üllatusvõidu ning kuna tema lootus Red Bulli pääseda tundub väike, jätkab ta väga suure tõenäosusega praeguses tiimis.

Venelase Daniil Kvjati võimalust oma koht säilitada hinnatakse 30-le protsendile. Kvjati puhul tuuakse välja, et ta on kahtlemata kiire võidusõitja, kuid stabiilsus jätab soovida.

Kõige suurema tõenäosusega ehk 70%-ga napsab Kvjati koha endale 20-aastane jaapanlane Yuki Tsunoda, kes näitab vormel-kahes suurepäraseid esitusi. Red Bulli noorteprogrammi liige on saavutanud tänavu kaks etapivõitu ning hoiab üldarvestuses teist kohta.

20%-ga hinnatakse Alex Alboni võimalusi, kes sõidab hetkel Red Bullis. Kuna ta pole suutnud aga loodetud arengut näidata, võib ta hooaja lõpus AlphaTauris maanduda.

Lõpuks tuuakse mängu ka noored tulevikulootused Liam Lawson (18) ja Jüri Vips (20). Paraku nende võimalusi juba 2021. aastaks AlphaTauri pääseda kuigi kõrgelt ei hinnata ehk nende tõenäosuseks pakutakse 5%.

"Lawson ja Vips on näidanud kahtlemata lootustandvaid esitusi, kuid nendega on tiimil pikaajalisemad plaanid ning nad pole veel konkurendid F1 sarja sõitjakohale 2021. aastaks," kirjutab F1 kodulehekülg oma ülevaates.