Täna öösel kell 4.00 Balti aja järgi mängitakse otsustav seitsmes Läänekonverentsi veerandfinaali mäng. Rocketsi ja Thunderi finaalseeria mängude seis on praegu 3:3.

Seeria võitja läheb poolfinaalis vastamisi Los Angeles Lakersiga.

Kõik teised poolfinalistid on selgunud. Läänes mängib Los Angeles Clippers Denver Nuggetsi vastu. Viimane oli veerandfinaalides 1:3 Utah Jazzi taga, kuid suutis võita kolm mängu järjest ja dramaatiliselt poolfinaali pääseda. Sellist comebacki väga tihti NBA ajaloos ei esine.

Ka play-off-mängudes suurepäraselt esinenud tagamängija Donovan Mitchell ei suutnud Jazzi päästa. Ta tabas seeria jooksul mängus keskmiselt 36,3 punkti, mis on kogu liiga parim tulemus. Seitsmendas mängus võtsid vastased tal veidi hoogu maha – Mitchelli arvele jäi 22 punkti ja 9 pallikaotust.

Clippers sundis Dallas Mavericksi playoffi esimeses voorus 4:2 alla andma. Lätlane Kristaps Porzingis ei saanud viimases kolmes mängus vigastuse tõttu oma meeskonda aidata.

Idakonverentsi poolfinaalid juba käivad. Boston Celtics juhib 2:0 tiitlikaitsja Toronto Raptorsi ees. Miami Heat alistas ootamatult põhihooaja võitja Milwaukee Bucksi ja juhib 1:0.

Celtics ja Raptors võitsid playoff´i eelmises ringis mõlemad vastavalt Philadelphia 76ersit ja Brooklyn Netsi 4:0. Brooklyn Netsi ridades mängib ka Läti korvpallur Rodions Kurucs.

Miami Heat alistas Indiana Pacersi samuti 4-0. Pacersit ei saanud aidata ka leedukas Domantas Sabonis, kes jäi playoff´ist eemale jalavigastuse tõttu. Milwaukee Bucks alistas Orlando Magicu veerandfinaalides 4:1.

NBAd näeb telekanalitel TV3 Sport ja TV3 Sport 2, samuti voogedastusplatvormil Go3.