"Giggs oli hea mängija, tema peale võis kindel olla ja tema karjäär kestis imeliselt kaua. Aga polnud kordagi isegi lähedal maailmaklassile, tal ei olnud ühtegi sellist hooaega. Minu arvates on ta viimase 50 aasta kõige ülehinnatum jalgpallur," kirjutas 40-aastane Woodhouse Twitteris.

"Giggs lõi keskmiselt ühel hooajal viis väravat ja andis kuus väravasöötu. See on pigem vasakkaitsja statistika, aga Giggs mängis ääreründaja positsioonil. Tal ei olnud isegi head vasakut jalga. Ta oli väljapaistev atleet, aga vasak jalg polnud midagi erilist. Giggsi näol on tegu järjekordse Manchester Unitedi müüdiga. Hea mängija, aga mitte midagi enamat," lisas ta.

Giggs mängis Unitedis hooaegadel 1990-2014, ta tuli kahel korral UEFA Meistrite liiga võitjaks ja Inglismaa meistritiitleid on endisel Walesi koondislasel koguni 13.

Woodhouse'i karjäär oli märksa tuhmim. Premier League'is sai ta kirja vaid kolm kohtumist, suurema osa mängijakarjäärist veetis ta Inglismaa tugevuselt teises liigas. Woodhouse'i mängupaikadeks olid näiteks Sheffield United, Bitmingham City ja Hull City.

Profipoksijana on ta võitnud 31 matšist 24.