Seattle Seahawksi ja New York Giantsi nurgakaitsjad Dunbar ja Baker röövisid süüdistuse järgi kolmapäeva õhtul Miamis toimunud majapeol relva ähvardusel külalisi, võttes neilt üle 7000 dollari sularaha ning vähemalt kaks kella väärtuses 18 000 ja 25 000 dollarit.

Miami politsei pressiesindaja sõnul pole mehi veel vahistatud ning politsei on ühenduses NFL-i juhtide ning ühe mängija esindajaga.

Seattle Seahawksist öeldi, et nad on olukorraga kursis, kuid ei soovi pikemaid kommentaare anda.

"Me oleme Quinton Dunbari puudutavast olukorrast teadlikud ning kogume alles informatsiooni. Me jätame edasised kommentaarid uurijate ja kohalike võimude teha," seisis Seahawksi Twitteri postituses.

Vahistamisorderis on lisatud, et tüli tekkis majapeol, kus mängiti hasartmänge ja videomänge. Baker sattus kaardilauas vaidlusse ja võttis välja relva, millega sihtis teisi külalisi. Seejärel olevat ta Dunbaril ja veel ühel punast maski kandnud mehel käskinud hakata inimestelt raha ja väärisesemeid kokku korjama.

27-aastase Quinton Dunbar teenib portaali Spotrac andmetel aastas 3,25 miljonit dollarit, 22-aastase Deandre Bakeri palk jääb veidi alla miljoni, kuid eelmisel aastal teenis ta koos boonustega 6,17 miljonit dollarit.