"Eelmine hooaeg oli Kalevi ajaloo parim (põhiturniiri 7. koht ja esimest korda pääsemine play-offi), aga 2019. aasta suvel toimus meeskonnas palju muudatusi - pool koosseisust vahetus," kirjutati kodulehel. "Lätlasest peatreener, kes ühtlasi juhendab Läti koondist, mitte ainult ei ehitanud uue tiimi üles, vaid lõi ka uue mängustiili."

"Kalev ei mõelnud ainult jooksmisele ja punktide viskamisele. Edukad oldi distsipliini, süsteemi ja täpsuse abil (10,9 pallikaotust oli VTB parim näitaja). Lisaks oli meeskonna kaitse ja rünnaku enesekindlus omavahel tasakaalus."

Ühtlasi kiideti lätlase otsust palgata rünnakuliider Kyle Vinales. "Eestil oli võimalus mullust tulemust parandada, kui mängude peatamise eel hoiti viiendat kohta. Nad suutsid Peterburi Zeniidi esiviisikust välja visata, alistades Euroliiga klubi mõlemal korral."

Kogu nimekirjaga saab tutvuta SIIN!

VTB Ühisliiga juhid otsustasid hooaja lõppenuks kuulutada 27. märtsil. Kalev ise teatas oma hooaja lõpetamisest nädal aega enne seda. 27. märtsi õhtul avaldas aga klubi president Toomas Linamäe, et klubi on lõpetanud lepingud kõikide mängijatega.