Riise agendi Erland Bakke sõnul olid kiirabi kohale jõudmisel nii isa kui tütar teadvusel ning nad viidi haiglasse kontrolli. "Riise sõitis Tonsbergist koju Alesundi, kui midagi ilmus ootamatult teele ning John keeras auto kiirelt vasakule ja sõitis teepiirdesse," rääkis Bakke Norra väljaandele Dagbladet. "Arvestades asjaolusid, läheb mõlemal hästi ning nad jäävad vähemalt hommikuni haiglasse."

Kohaliku politsei teatel uuritakse juhtunut, ent midagi kriminaalset ei kahtlustata. "Meil on teatud arusaam olemas avariist, aga peame esiteks autos viibinutega rääkima," sõnas politsei esindaja Sindre Molnes.

Vasakkaitsjana mänginud Riise säravamad aastad jäävad Liverpooli ridadesse, kus ta mängis aastatel 2001-2008. Inglismaa hiiu ridades võitis ta 2005. aastal Meistrite Liiga ning aasta hiljem Inglismaa karikasarja. Särava karjääri jooksul jõudis ta esindada veel selliseid suurklubisid nagu Monaco ja AS Roma. Norra koondise särgis pääses ta platsile 110 korda, mis teeb temast riigi rekordinternatsionaali.