Veel mullu kevadel maailma esinumbrina MM-il osalenud O'Sullivan on nüüdseks langenud edetabelis kuuendaks. Viimasest tiitlivõidust on möödas enam kui aasta. "Olen sel hooajal teinud kõike, nagu ei tohiks. Ma pole harjutanud ega piisavalt võistelnud, aga tagasi vaadates ei kahetse ma midagi."

"Ausalt öeldes olen tänavust hooaega nautinud hoopis rohkem kui eelmist," jätkas inglane. "Siis võitsin praktiliselt iga turniiri, kus osalesin, aga samas on mul nüüd hoopis lõbusam olnud."

44-aastane O'Sullivan lisas, et veel karjääri lõpetamisele ei mõtle. Inglane tunnistas, et on leidnud elus uue hingamise. "Õnn peitub lihtsuses. Mõistsin, et see ei seisne ainult võitmises või materiaalsetes asjades. Esimene samm minu jaoks oli joomise, suitsetamise ja ainete tarvitamise lõpetamine."

Inglane leiab nüüd mõnu jooksmisest. "Kõik, mis ma tegema pean, on ostma 100-naelased tossud, panema selga vanad riided ja jooksma tund aega. Tunnen end siis suurepäraselt!"

Võistlustulle naaseb O'Sullivan tõenäoliselt tänavuse aasta MM-il. Koroonaviiruse pandeemia tõttu pole aga teada, millal algselt aprilli teises pooles alama pidanud suurturniir lõpuks toimub.