Iirimaa meedias on kahest juhtumist kirjutatud pikalt, kuid kordagi pole seal mainitud McGregori nime, kuna vastavalt seadustele ei tohi seda enne süüdismõistvat otsust teha.

USA-s säärane seadus puudub ning nii The New York Times sellest ka kirjutab. Eelmisel aastal süüdistas üks naine McGregorit vägistamises Beaconi hotellis. Väidetavalt võttis Dublini politsei McGregori mullu jaanuaris seetõttu ajutiselt ka vahi alla. Teine juhtum olevat aset leidnud Dublinis ühe pubi lähedal parkinud autos.

Eelmisel nädalal Donald Cerronega peetud matš tõstis need süüdistused taas päevakorrale, kuid pressikonverentsil neile ühtegi vastust siiski ei antud.

Kui vägistamissüüdistuste kohta küsiti, siis lasid esmalt saali kogunenud iirlase fännid kõrvulukustavat vilet. Seejärel sekkus Cerrone, kes viitas, et küsimused võiksid olla ainult matši kohta. UFC sarja boss Dana White lisas lõpetuseks, et McGregor on antud küsimustele juba vastanud ja täpsemat selgitust ei ole vaja anda.

White lisas muuhulgas, et ükski uurimine ei ohusta ega sega praegu McGregori karjääri.

McGregor on seni esindajate vahendusel kõik süüdistused tagasi lükanud ning teda ei ole ka üheski episoodis süüdi mõistetud.

„Ma ei ole midagi valesti teinud,“ sõnas McGregor lõpetuseks, kui küsiti üldiselt tema võimelike seaduserikkumiste kohta.

Mõlemad uurimised kestavad Iirimaal praeguse seisuga aga edasi.