27. asetusega hiinlanna servis matši võidule juba teise seti lõpus 5:4 eduseisus, kuid 38-aastane Williams suutis siis esmakordselt Wangi servigeimi murda ja võitis hiljem ka kiire lõppmängu.

Otsustav sett kuulus aga ikkagi Wangile, kes lõpetas kohtumise oma kolmandalt matšpallilt, kui tegi seti ainsa murde seisul 6:5.

Hiinlanna realiseeris 12-st murdevõimalusest kolm, Williams kuuest ühe. Sundimata vigu tegi ameerklanna koguni 56 Wangi 20 vastu.

"Olin pärast teist setti pisut segaduses, kuid minu mõistus ütles, et pean keskenduma väljakul toimuvale ja igale punktile ning end usaldama," sõnas õnnelik Wang, kes kohtub järgmises ringis tuneeslanna Ons Jabeuriga (WTA 78.).

Anett Kontaveit võitis koos Mandy Minellaga (WTA 140.) paarismängus Anna Blinkova (WTA 58.) ja Yafan Wangi (WTA 51.) tulemusega 7:5, 6:0.

1/16-finaalis lähevad Kontaveit-Minella vastamisi 13. asetusega Veronika Kudermetova (WTA 40.) - Alison Riskega (WTA 19.).

Üksikmängu 3. ringis (samuti 1/16-finaal) läheb Kontaveit vastamisi maailma seitsmenda reketi Belinda Benciciga, kes oli eelmises ringis 7:5, 7:5 parem French Openi eksvõitjast, lätlannast Jelena Ostapenkost (WTA 45.).