Ametlik stardinimekiri tehakse avalikuks 13. jaanuaril ehk 10 päeva enne ralli algust. Monte Carlo ralli sõidetakse 23.-26. jaanuarini.

Esialgse nimekirja kohaselt on igatahes kolm M-Spordi autot kohal. Seniste spekulatsioonide järgi saavad täishooaja kaasa teha soomlased Teemu Suninen ja Esapekka Lappi. Rallit.fi kirjutab, et kolmandasse autosse istub Monte Carlos Gus Greensmith või Bryan Bouffier.

Kui 22-aastane Greensmith sõitis eelmisel hooajal M-Spordi WRC-autoga kolmel MM-rallil, siis Belgia meedia teatel saab Monte Carlos võimaluse hoopis 41-aastane prantslane Bouffier.

Bouffier oli M-Spordiga Monte Carlos viimati stardis 2018. aastal ning toona sai ta kirja kaheksanda koha. Parima tulemuse tegi ta Monte Carlos 2014. aastal, kui ta saavutas M-Spordiga sõites teise koha Sebastien Ogier'i järel.

Toyota on Monte Carlos starti tulemas nelja autoga. Kui Sebastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä sõidavad esindustiimis, siis satelliitvõistkonna ridades on stardis Takamoto Katsuta.

Hyundaid on roolimas aga Ott Tänak, Thierry Neuville ja Sebastien Loeb.

Samas on selge, et nii Mads Östberg kui ka Ole Christian Veiby peavad Monte Carlos kindlalt leppima WRC2-sarjaga. Östberg kihutab Citroen C3 R5-ga ning Veiby Hyundai i20 R5-ga.