Blanchard rööviti 24. oktoobril. Reedel vahistas politsei inimrööviga seoses 35-aastase mehe Antwain Fisheri, kes esmaspäeval tüdruku kadumisega seoses juba kohtu ette ilmus.

Teine kahtlusalune, 29-aastane Ibraheem Yazeed arreteeriti juba 7. novembril. Prokuröri sõnul abistas Fisher Yazeedi tüdruku transportimisel. Blanchard sunniti ühe poe ees autosse istuma, mis hiljem mahajäetuna ja avariilisena politsei poolt leiti.

Leitud auto oli seest verine, mis viitas kellegi eluohtlikele vigastustele. DNA analüüsi järgi kuulus veri just Blanchardile.

Yazeedi kriminaaltoimikus on mitmeid arreteerimisi narkootikumide omamise ja politsei ründamise eest. Samuti on teda süüdistatud röövimises ja mõrvakatses, kuid nendes kuritegudes teda piisava tõendusmaterjali puudumisel süüdi ei mõistetud. Fischeri kontol on vaid 2015. aasta vahistamine marihuaana omamise eest.

Blachardi kadumise järel pani UFC kogukond välja 105 000-dollarilise preemia inimesele, kes aitab politseil tüdruku üles leida. Summasse oli panustanud nii UFC president Dana White, kergkeskkaalu tšempion Jon Jones, politsei jt.