Ukrainlased alustasid kohtumist hoogsamalt ning esimest poolaega domineeriti totaalselt. Kui ohtlikke olukordi ülemäära palju ei loodud, siis mänguline ülekaal oli selge.

Teisel poolajal toimunud vahetuste järel ukrainlaste hoog veidike rauges ja mängupilt võrdsustus. Kohtumine oligi tüürimas 0:0 viigi poole, kuid lisaminutitel jäi Vladislav Kreida hätta Roman Bezuse takistamisel.

Bezus asus seejärel umbes 27-28 meetri pealt ise karistuslööki lööma. Belgia klubi Genti ründav poolkaitsja saatis mänguvahendi värava parema nurga suunas, kuid müürist hüppas üles Sergei Zenjov, kelle peast maandus pall hoopis värava vasakus servas. Eesti koondise väravas hea mängu teinud Matvei Igonenil jäi üle ainult palli lendu vaadata.

Eesti ja Ukraina on nüüd kohtunud viiel korral ning alati on peale jäänud ukrainlased. Nende matšide jooksul ei ole eestlased suutnud veel vastaste väravavõrku sahistada.

Praeguseks on selge ka Eesti koondise tänane algkoosseis. Peatreener Karel Voolaid saadab väljakule rivistuse, kuhu kuuluvad Matvei Igonen, Gert Kams, Nikita Baranov, Märten Kuusk, Artur Pikk, Vladislav Kreida, Mihkel Ainsalu, Mattias Käit, Sander Puri, Frank Liivak ja Henri Anier.

Kui Eestil tuleb 2020. aasta EM-valiksarjas C-alagrupis leppida viimase ehk viienda kohaga, siis Ukraina on taganud juba pääsme EM-finaalturniirile. Ukraina on B-alagrupis taganud Portugali ja Serbia ees esikoha.

Kohtumine algab kell 19.00. Delfi Sport toob mängu käigu lugejateni otseblogi vahendusel.