Õigupoolest ei tohiks Frankfurti fänne sel nädalal Liege'is üldse näha olla, sest UEFA on Eintrachti toetajatele määranud kahemängulise võõrsilmängude külastamise keelu.

Paljud Frankfurti fännid on aga keelust hoolimata Belgiasse lennanud. Hinnanguliselt peaks neid Liege'is olema kuni 300. Osad neist on soetanud pileti internetist või Belgia kontaktide kaudu, teised kavatsevad mängu vaadata mõnes kohalikus pubis.

Liege'i linnajuhtide otsust on teravalt kritiseerinud Eintrachti klubi juhatuse esimees Axel Hellmann, kelle sõnul on säärase liikumiskeelu mõttekus ühe jalgpallimatši pärast vägagi küsitav.

Mäletatavasti lõid Frankfurdi fännid sel suvel Tallinnas erakordse jalgpalliatmosfääri, mida siinmail pole klubitasandil ammu nähtud, kuid oktoobri alguses Portugalis mängus Vitoria Guimaresiga sakslased end nii korralikult üleval ei pidanud.

UEFA distsiplinaarkomisjoni 17. oktoobri otsuses seisab, et Frankfurti fännid loopisid väljakule erinevaid objekte, tekitasid rahutusi ja lõhkusid staadioni vara.

Liege'i Standardi ja Frankfurti Eintrachti mängus pannakse pall mängu homme kell 19.55.