VanZant on eelnevalt olnud kriitiline UFC-s makstavate tasude osas. Ameeriklanna on avalikult välja öelnud, et ta teenib Instagramis postitavate piltidega tunduvalt rohkem ja MMA-võitlejana matšides osalemine ei ole rahalises mõttes üldse nii tulus. „Ausalt öeldes tahan saada suurt palgatõusu,“ sõnas ameeriklanna, kes on tituleeritud UFC esikaunitariks.
VanZant käis viimati ringis jaanuaris, kui ta seljatas sulgkaalu matšis Jessica-Rose Clark'i. Õnnetuseks murdis ta aga duelli käigus käeluu. Juulis tuli tal veel uuesti operatsioonile minna, kuna vigastus ei paranenud loodetul moel ja seetõttu tuli tal võtta ka pikem võistluspaus.

„Andsin UFC-le juba kuu aega tagasi teada, et olen valmis võitlema. Siiani ei ole ma vastust saanud,“ tunnistas VanZant. „Tean, et mitmed võitlejad oleksid huvitatud minuga kohtumisest.“

VanZantil on profina koos praegu kaheksa võitu ning neli kaotust. Eelkõige oleks VanZantiga kohtumisest huvitatud sulgkaalu absoluutne tipptegija Maycee Barber, kuid esimene just seda duelli ei soovi, kuna Barber võitleb tema hinnangul räpaste võtetega.

Sulgkaalu meistrivöö kuulub praegu Kõrgõzstani esindajale Valentina Ševtšenkole.