Kriisa sai suures mängus võimaluse, kuna Rokas Jokubaitis on vigastusega väljas. Kriisa pääses väljakule, kui kohtumise lõpuni jäi 2.09 ja seejärel viibis eestlane platsil lõpuvileni.

Kriisa proovis selle aja jooksul korra kaugviset, mis ei tabanud ning saatis läbi korvirõnga kahest vabaviskest ühe. Lisaks tehti tema takistamisel üks viga.

Kriisa sai lõpus ka kodupubliku sooja vastuvõtu osaliseks. Žalgirise halli kõik 14 828 pealtvaatajat tõusid püsti, kui eestlane saatis vabaviske läbi korvirõnga. Kohalike sõnul tervitatakse just niimoodi esindusvõistkonna uusi mängumehi.

Žalgirise resultatiivsemad olid Zach Leday 13, Thomas Walkup 12 ja Marius Grigonis 11 punktiga. Kaotajate resultatiivseim oli Tonye Jekiri 10 silmaga.

Žalgirisel on Euroliigas nüüd neljast mängust kirjas kaks võitu.

Praegusel kujul toimuvale Euroliigale pandi alus 2000. aastal. Seejärel on eestlastest Euroopa kõige tugevamas klubisarjas väljakul käinud Martin Müürsepp, Tanel Tein, Kristjan Kangur, Janar Talts ja Siim-Sander Vene. Eelmisel hooajal pääses Vitoria-Gasteiz Baskonia pingile Sander Raieste, kes on praegu laenulepingu alusel pallimas Kalev/Cramos.

Kerr Kriisa sai Euroliigas esmakordselt platsile.