Esimene võimalus tiitlipidu pidada võinuks florakatel tekkida juba möödunud pühapäeval, kuid siis jäädi võõral väljakul 1:2 alla valitsevale meistrile Nõmme Kaljule. Nüüd võetakse pühapäeval kell 15.00 kodusel A. Le Coq Arenal vastu tabeli neljas tiim Paide Linnameeskond, keda võõrustades teatakse, et võidu korral saaksid kodupubliku ees tiitlipidustused alata.

Midagi lihtsat siiski Floral oodata ei tasu, sest 71 punktiga neljandat kohta hoidev Paide suutis neilt viimases omavahelises kohtumises septembri algul 1:1 viigi välja võidelda. Samuti on Paide hetkel veel ka tihedas medaliheitluses Nõmme Kalju ja FCI Levadiaga, jäädes kahest Tallinna suurklubist maha vastavalt 2 ja 3 punktiga. Flora omakorda edestab Levadiat ja Kaljut 7 ja 8 punktiga, mis tähendab, et kui Paide vastu 3 punkti võtta ei õnnestu, peaksid nad tiitlipidustuste alustamiseks lootma juba lähikonkurentide libastumisele.

Kaljut ja Levadiat ootavad 34. voorus ees aga võõrsilmängud tabeli teise poole meeskondadega. Laupäeval kell 16 sõidab Levadia külla 10. koha tiimile Maardu Linnameeskonnale, pühapäeval kell 13 ootab Kaljut ees lahing tabeli 8. meeskonna FC Kuressaarega.

Voor saab avapaugu aga juba laupäeval kell 13.00, kui samaaegselt pannakse pall mängu Viljandi Tulevik - Narva Trans ning Tallinna Kalev - Tartu Tammeka vahelistes lahingutes. Kui Tammeka ja Trans konkureerivad omavahel 5.-6. kohale, siis Viljandi ja Kalev peavad koos Kuressaare ja Maarduga tihedat püsimajäämise heitlust. Kolm vooru enne hooaja lõppu jäävad tabeli viimased neli meeskonda vaid 8 punkti sisse - 25 punktiga hoiab 7. kohta Viljandi, neile järgnevad vastavalt 23 ja 21 punktiga Kuressaare ja Kalev ning 17 silmaga leiab end hetkel tabeli viimaselt realt Maardu.

Kõik Premium liiga 34. vooru mängud:

Laupäev, 26. oktoober kell 13.00 Viljandi JK Tulevik - JK Narva Trans (otse Soccernet.ee)
Laupäev, 26. oktoober kell 13.00 JK Tallinna Kalev - Tartu JK Tammeka (otse Jalgpall.ee)
Laupäev, 26. oktoober kell 16.00 Maardu Linnameeskond - Tallinna FCI Levadia (otse ETV+/sport.err.ee)
Pühapäev, 27. oktoober kell 13.00 FC Kuressaare - Nõmme Kalju FC (otse Soccernet.ee)
Pühapäev, 27. oktoober kell 15.00 Tallinna FC Flora - Paide Linnameeskond (otse ETV2)