Avamängus eelmisel nädalal kümnekordset karikavõitjat kõvasti kimbutanud HC Tallinn 2 sai Kehra-sõiduks kokku vaid seitse väljakumängijat. Viimati mainitud tõsiasi ei seganud pealinlastel eduseisu haaramast, kui Andreas Kommer ja Palle Viilu tabasid pärast Vladislav Naumenko avaväravat.

Ette rutates peab siiski ütlema, et 2:1 jäigi Tallinna meeskonna ainsaks eduks. Kehra oli oma ridadesse tagasi saanud pikalt seljahädaga eemal olnud Janar Mägi. Lisaks võõrleegionäridele hakkas tabama tema, David Mamporia ja teisedki oma kasvandikud ning Kehra põgenes eest. Tallinn hoiti üheksa minutit väravata ja seisust 6:4 sai 19. minutil 13:4.

Päris kümneväravaliseks võõrustajate edu ei kasvanud ning Martin Pihlamägi täpne karistusvise saatis meeskonnad riietusruumi seisul 19:11. Mis ei juhtunud esimesel pooltunnil, sai teoks kohe teise algul – Anton Borovski tabas korra ning Tanel Vilks ja Sigmar Seermann mõlemad kahel puhul ning Kehra juhtis 24:11.

Tallinnal püüdsid väravatearvet kasvatada Pihlamägi ja Viilu, ent kehralased olid pidurdamatud. Käe said valgeks kümme meest, suurimaks kasvas edu 50. minutil, mil Mihhail Kašuba tegi seisuks 35:17 ning lõpuvile kõlades olid Kehra võidunumbrid 40:23.

Kahe mängu kokkuvõttes edenes Kehra veerandfinaali koondtulemusega 69:48. Uvis Strazdinš viskas võitjate kasuks kaheksa, Kašuba kuus ning Vilks, Seermann ja Sergio-Silver Kreegimaa viis väravat. Kaotajatel tabas Kommer seitse ning Pihlamägi ja Viilu neli korda.