Täismaja 15 415 pealtvaataja ees peetud kohtumist alustas paremini Baskonia, külalised läksid 13:9 ette. Esimene veerandaeg jäi siiski 19:19 viiki.

Žalgirisel on Baskonia vastu mängimisest valusad mälestused, sest mullu kaotati nii kodus kui ka võõrsil. Baskonial ei saanud kaasa teha eeldatavad suured punktikütid Nik Stauskas ja Jayson Granger, aga kaitses tegutseti kohati suurepäraselt.

Teisel veerandajal jooksiski Žalgirise mäng rünnakul täiesti kipsi, aga vähemalt suudeti poolajaks hävingut vältida. 20 minuti järel oli Baskonia ees 37:30.

Ka kolmanda veerandaja algus oli Žalgirise jaoks kurjakuulutav, sest Baskonia pääses 46:34 ette. Kodutiim vähendas küll vahe nelja punktini. aga tuntud täpsusküti Matt Janningi kahe korvi järel juhtis Baskonia kolmanda veerandi lõpus 55:46. Žalgiris eksis tihti korvi alt, kus seisis müürina ees 223 cm pikkune Senegalist pärit Youssoupha Fall.

Žalgiris Arena sai õiged tuurid üles alles neljanda veerandi alguses, kui Arturas Milaknis tabas järjest kaks kaugviset. Ent Baskonia hoidis umbes kümnepunktilist edu lõpuni.

Võitjate resultatiivseim oli 19 punktiga Shavon Shields, Falli arvele jäi 5 blokki. Žalgirise kasuks viskas Marius Grigonis 10 punkti.

Delfi Kaunase-sõitu toetas Olybet.

Reedesed Euroliiga mängud:


Kaunase Žalgiris – Vitoria Baskonia 58:70
Istanbuli Anadolu Efes – Barcelona 64:74
Berliini Alba – Peterburi Zenit 85:65
Villeurbanne Asvel – Piraeus Olympiacos 82:63
Valencia Basket – Moskva CSKA 71:96