Kontaveit on Kvitovaga tänavu mängus kohtunud kaks korda - Brisbane'is kaheksandikfinaalis ja Stuttgartis finaalis -, kuid täna algaval US Openil on loos neid teineteisest kaugele hoidnud. Eestlanna ja tšehhitari omavaheline matš koidab kõikide asjaolude kokkulangemisel alles poolfinaalis.

Kokku on Kontaveit ja Kvitova kohtunud suisa kuus korda. Kontaveidil on õnnestunud tšehhitari ka kaks korda võita, viimati Brisbane'is 7:5, 7:6 (1) ning mullu French Openi kolmandas ringis 7:6 (6), 7:6 (4). Vaid üks nende naiste omavaheline mäng on olnud ühepoolsem (Kvitova võit mullu Montrealis 6:3, 6:4). Ülejäänud on kõik läinud kas mõnes setis kiiresse lõppmängu või suisa kolmandasse setti.

Viimastel päevadel on Kontaveit väljakut jaganud ka Läti esinumbri Anastassija Sevastovaga. Aneti Instagrami kontolt võib leida ka video, kus ta koos kreeklanna Maria Sakkariga koera lõbustab.

Kontaveit alustab US Openit teisipäeval 6. väljaku kolmanda mänguna (esimene mäng kell 18), kohtudes hispaanlanna Sara Sorribes Tormoga (WTA 83.).



Kuula "Matšpalli" podcasti US Openi eelvaadet, kus Kontaveidi ja Kaia Kanepi võimalusi vaagisid Silver Karjus ja Michel Lehtmets!
1x
00:00