Kuznetsova mängis kogu kohtumise võimsalt ning Bartyle erilist võimalust ei jätnud. 34-aastase venelanna võidunumbriteks üks tund ja seitse minutit kestnud kohtumises jäid 6:2, 6.4.

Kunagine maailma teine number ja kahekordne suure slämmi turniiri võitja Kuznetsova on tegemas tõelist tagasitulekuturniiri. Käevigastuse ning kehva vormi tõttu vahepeal maailma 198. reketiks langenud venelanna on jõudnud esmakordselt pärast vigastuspausilt naasmist WTA turniiri finaali.

Senise turniiri jooksul on ta lisaks Bartyle alistanud esikümnesse mahtuvatest tennisistidest veel Karolina Pliškova (WTA 3.) ja Sloane Stephensi (WTA 10.).

Finaalis kohtub ta ameeriklannade Madison Keysi (WTA 18.) ja Sofia Kenini (WTA 22.) vahelise kohtumise võitjaga.

ENNE MÄNGU:

Kell 18.00 algab esimene poolfinaal, kus kohtuvad Ashleigh Barty (WTA 2.), kes alistas Maria Sakkari 5:7, 6:2, 6:0, ja Svetlana Kuznetsova, kes üllatas veerandfinaalis maailma kolmandat reketit Karolina Pliškovat 3:6, 7:6, 6:3 võiduga.

Kell 22 algavas poolfinaalis mängivad ameeriklannad Sofia Kenin (WTA 22.) ja Madison Keys (WTA 18.). Kui Keys alistas veerandfinaalis kaasmaalase Venus Williamsi 6:2, 6:3, siis Kenin pääses nelja parema hulka tänu esireket Naomi Osakalt saadud loobumisvõidule. Jaapanlanna jättis põlvevalu tõttu mängu pooleli seisul 4:6, 6:1, 0:2.

Osaka loobumine tähendab ühtlasi, et Barty võib juba Cincinnati turniiriga uuesti esireketiks tõusta.

Mõlemat poolfinaalmängu näitab otseülekandes Delfi TV.