Sala ning lennukit juhtinud piloodi David Ibbotsoni hukkumise asjaolusid uurivad ametnikud avaldasid värskeid tulemusi ning tõid avalikkuse ette, et Sala hingas enne hukkumist sisse ülisuures koguses vingugaasi. Surma lõpliku põhjusena läksid siiski kirja rängad pea ning ülakeha vigastused.

Lennuõnnetuses hukkunud Sala oli 21. jaanuaril eralennukiga teel Nantes'ist Cardiffisse. Lennuk kadus aga Inglise kanali kohal radarilt ning kukkus alla. Õnnetuses hukkusid nii Sala kui ka lennuki piloot David Ibbotson.

Lennuki vrakk leiti merepõhjast 3. veebruaril. Sala surnukeha avastati kolm päeva hiljem. Ibbotsoni surnukeha on senini leidmata. Sala maeti kodumaal Argentinas.

Uurijate sõnul oli Sala kehas vingugaasi näitaja 58 protsenti. Kui antud näitaja tõuseb üle 50 protsendi, siis on tulemuseks südame seiskumine.

Uurijate sõnul sattus suures koguses vingugaasi lennuki kabiini kehva ventilatsiooni ning vigase väljaheitetorustiku tõttu. Uurijate sõnul hingas surmava koguse vingugaasi sisse ka piloodina tegutsenud Ibbotson, kuid ametlikult ei saa seda enne surnukeha leidmist kinnitada.

Sala perekond nõuab jätkuval lennuki merepõhjast üles tõstmist, et uurimisega saaks minna senisest detailsemaks. Lennuki vrakk on uurijate sõnul 67 meetri sügavusel Inglise kanalis.