Crvena Zvezda korvpalliklubi teatas, et Kuzmic oli osaline kell 5 varahommikul Banja Luka - Prijedori teel juhtunud avariis. Kuzmic sai raskeid vigastusi pähe ja rindkeresse ning transporditi koheselt Belgradi.

Klubi lisas, et informeerib avalikkust, kui neil on juhtunu või mehe seisundi kohta lisainformatsiooni ning palub inimestelt Kuzmici privaatsust austades mõistmist.

Kohaliku meedia teatel juhtus õnnetus, kui 29-aastane Kuzmic sõitis Porschega pulmast kodu poole. Piltide järgi rullus auto pärast kokkupõrget BMW-ga üle katuse. Korvpallur on hetkel koomas ning arstide sõnul on tema seisund raske.

Vigastada sai ka Kuzmiciga autos viibinud Bogdan Ilic.

Pärast seda, kui Kuzmic sõlmis 2017. aasta suvel eduka hooaja järel Crvena Zvezdas lepingu Madridi Realiga, on tema saatus olnud nukker. 2017-18 hooaja teises Euroliiga mängu rebestas ta põlve ristatisidet, mistõttu jäi järgnenud hooaeg vahele. Lõppenud ehk 2018-19 hooajast suurema osa oli ta omakorda sunnitud platsilt eemal olema hüppeliigese trauma tõttu, tervenedes ta Reali põhimeeste rotatsiooni enam ei mahtunud. Juuli algul sõlmis ta kaheaastase lepingu Crvena Zvezdaga.