MXGP klassi esimeses sõidus ei suutnud Leok sõidu alguses leida head rütmi ja hakkas kohe kiirematele aega kaotama. Esimese poole sõidust sõitis Tanel 13. kohal. Pärast kahe konkurendi kukkumist tõusis Leok üheteistkümnendaks ning sõidu lõpus püüdis ta kinni veel Honda tehasemeeskonna sõitja Brian Bogersi (Holland), kellest ta ka möödus. Finišisse tuli Leok lõpuks kümnendana. Leoki meeskonnakaaslane Andero Lusbo lõpetas sõidu 13. kohal. Sõitu juhtis algusest lõpuni sarja liider Tim Gajser (Honda, Sloveenia). Järgmised kaks kohta kuulusid šveitslastele, teisena lõpetas sõidu Arnaud Tonus (Yamaha) ja kolmandana Jeremy Seewer (Yamaha).

Teise sõidu algus kulgel Leokil sarnaselt avasõiduga. Esimese poole sõidust sõitis ta 13. kohal. Sõidu edenedes hakkas ta oma ringiaegu parandama ning tänu sellele õnnestus kinni püüda 12. kohal sõitnud Brian Bogers. Mõned ringid enne sõidu lõppu suutis Leok hollandlasest mööduda ja sõidu 12. kohal lõpetada. Andero Lusbo tuli finišisse 15-ndana. Kindla sõiduvõidu teenis järjekordselt Tim Gajser. Avasõidus kukkumise tõttu tulemuseta jäänud lätlane Pauls Jonass (Husqvarna) tegi sel korral väga hea esituse ja oli teine, Arnaud Tonus lõpetas sõidu kolmandana.

Etapi kokkuvõttes tuli Leok 20 punktiga 11. kohale, Lusbo oli 14 punktiga 15. Etapivõit läks 50 punktiga Tim Gajserile, teine oli 42 punktiga Arnaud Tonus ja kolmas 38 punktiga Jeremy Seewer. Sarja üldarvestuses tõusis Tanel Leok (132 punkti) tänase etapiga 16. kohale. Liider on 538 punktiga Tim Gajser, teisele kohale tõusis 365 punktiga Jeremy Seewer. Kolmas on veel 358 punktiga Antonio Cairoli, kuid tema sel hooajal enam rajale tule vigastuse tõttu.

MX2 klassi avasõidus võttis stardi järel liidrikoha enda kätte Thomas Kjer Olsen (Husqvarna, Taani). Talle järgnesid Jorge Prado (KTM, Hispaania) ja Tom Vialle (KTM, Prantsusmaa). Mõne ringi järel suutsid Prado ja Vialle taanlasest mööduda ning läksid oma teed. Vialle suutis Prado kannul pool sõitu sõita, kuid siis läks sarja liider temalgi eest ära. Prado võttis meeskonnakaaslase ees lõpuks 11 sekundilise võidu. Kolmandana tuli finišisse Thomas Kjer Olsen, kes edestas oma meeskonnakaaslast Jed Beatonit (Husqvarna, Austraalia) kahe sekundiga

Teises võistlussõidus tegi parima stardi Henry Jacobi (Kawasaki, Saksamaa), kuid üsna pea möödusid temast Jorge Prado ja Tom Vialle. Prado hakkas liidrikohal olles taas teistega vahet suurendama ja teise poole sõidust sai ta juba üsna lihtsalt võtta. Järgevatele kohtadele toimus suurem võitlus. Vialle hakkas sõidu keskel väsima ning talle jõudsid järele Calvin Vlaanderen (Honda, Holland) ning Maxime Renaux (Yamaha, Prantsusmaa). Mõlemad mehed möödusid Vialle´st ning hakkasid omavahel võitlema teise ja kolmanda koha peale. Sõidu lõpus oli värskem Renaux, kes möödus Vlaanerenist ning tuli teisele kohale. Avasõidus kolmas olnud Thomas Kjer Olsen kukkus stardikurvis ning pidi sõidu katkestama.

Etapi kokkuvõttes oli 50 punktiga esimene Jorge Prado. Teise koha sai 40 punktiga Tom Vialle ning kolmanda koha 36 punktiga Calvin Vlaanderen. Teise järjestikuse tiitli suunas on liikumas Prado, kellel on tänase etapi järel koos 544 punkti. Teisel kohal on 466 punktiga Olsen ja kolmandal kohal 366 punktiga Vialle.