Tilsi staadionil peetud kohtumises asus Pärnu juhtima 33. minutil, kui täpne oli Liisa Kalista Sapas. Pärnu eduseis püsis 62. minutini, kui Kristin Kukli realiseeris penalti ja tõi tabloole viigiseisu. Rohkem väravaid ei sündinud ning mäng lõppes seisuga 1:1.

Kuue võidu ja ühe kaotuse kõrvale sai Pärnu kirja esimese viigi ning 19 punktiga ollakse teisel kohal. Lootos on kaheksa vooruga kogunud viis punkti ja asub hetkel seitsmendal kohal.

Tabeliliidrina jätkab Tallinna FC Flora, kes on seni kaheksa mänguga kirja saanud kaheksa võitu ning edestab Pärnut viie punktiga. Viimati alistati võõrsil tulemusega 13:0 Tartu SK 10 Premium. Kuus väravat sai enda arvele Katrin Loo, kes hoiab ühtlasi 21 tabamusega väravaküttide edetabelis esikohta. Kübaratriki sai kirja Anastasia Dodeltseva, kaks väravat lisasid Mari Liis Lillemäe ja Valeria Liik.

Pärnu libastumise kasutas ära ka nende lähim jälitaja JK Tallinna Kalev, kes lisaminutite väravast võttis 3:2 võidu Saku Sportingu üle. Tasavägises kohtumises haaras liidriohjad koduväljakul mänginud Saku, kui Katriin Saulus avas skoori 37. minutil. Emma Treibergi tabamus tõi vaid kolm minutit hiljem tabloole viigi. Saulus viis 53. minutil taas Sportingu juhtima, kuid sel korral läks Kalevil viigistamiseks vaja kahte minutit, kui täpne oli Anne-Catherine Paulus. Mängu lõppseis vormistati kohtumise teisel lisaminutil ning võiduvärava autoriks oli Jana Pipar.

Kalev jätkab tabelis kolmandal kohal, kuid vahe Pärnuga vähenes ühele punktile. Sporting hoiab seitsme punktiga kuuendat kohta.

Vooru viimases mängus teenis võidu Tartu JK Tammeka, alistades Sepa jalgpallikeskuses peetud kohtumises 2:1 JK Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna. Gerda Johanna Leichter viis ühendnaiskonna juba seitsmendal minutil juhtima, kuid avapoolaja lõpuks suutis Tammeka seisu enda kasuks pöörata. Tartu naiskond sai edu sisse tänu Tuuli Tasa 25. ja 42. minuti väravatele. Teisel poolajal kumbki naiskond enam vastaste võrku sahistada ei suutnud ning kohtumine lõppes Tartu naiskonna võiduga.

Liigatabelis tõusis Tammeka võrdsete punktide peale ühendnaiskonnaga, kui mõlemal on kirjas kaheksa punkti. Tammeka hoiab neljandat, Tuleviku ja Suure-Jaani naiskond viiendat kohta.