"Ma tunnen, et olen oma karjääris jõudnud kohta, kus vajaksin mingit muutust. Tottenhamis toimuva osas on mul tohutu austus ja mul pole klubi kohta midagi halba öelda," sõnas 27-aastane Eriksen Taani väljaandele Ekstra Bladet.

Taanlase leping Tottenhamiga lõppeb järgmise hooajaga. Tänavu Meistrite liigas finaali jõudnud Londoni klubi juhatuse esimees Daniel Levy tahab Guardiani teatel saada Erikseni eest vähemalt 130 miljonit naela. Kõige enam on taanlast seostatud üleminekuga Madridi Reali.

"Madridi Real oleks samm edasi. Minu andmetel pole aga nad Tottenhami poole pöördunud, öeldes, et tahavad Christianit," sõnas Eriksen Reali spekulatsioonide kohta.

Taanlane ei välistanud samas ka Tottehamis jätkamist. "Kõik sõltub Daniel Levyst. Ma loodan, et sel suvel otsustatakse midagi. Võime ka laua taha maha istuda ja arutada uut lepingut," lisas ta.

Amsterdami Ajaxi noorteakadeemias profijalgpalluriks sirgunud Eriksen liitus Tottenhamiga 2013. aastal 11 miljoni naela eest. Euroopa üheks paremaks loovaks poolkaitsjaks tõusnud Eriksen on viimasel neljal hooajal jõudnud Premier League`is kahekohalise arvuni nii löödud väravate kui antud resultatiivsete söötude arvestuses. Tottenhamis on tema nimel siiani 277 mängu, 66 väravat ja 80 väravasöötu.

Esmaspäeval teatas Football Insider, et Tottenham on pidanud juba näost näkku läbirääkimisi Madridi Reali poolkaitsja Dani Ceballosega, kelles nähakse Erikseni mantlipärijat.