37-aastane Williams ei suutnud avasetis seisult 2:2 enam ühtegi geimi võita. Teises setis tuli Williams välja 1:3 kaotusseisust, kuid üheteistkümnendas geimis murdis Kenin uuesti kaasmaalase pallingu ja pani seejärel oma servil mängule võiduka punkti. Võit tuli teiselt matšpallilt.

Williams lõi küll kümme ässa, kuid jäi murdepallide realiseerimisel hätta - ta kasutas seitsmest murdevõimalusest ära vaid ühe, Kenin üheteistkümnest neli. Sundimata vead jäid 34:17 Williamsi "kasuks", mängu üldpunktid 79:63 Keninile.

Kenini järgmine vastane on maailma 8. reket, austraallanna Ashleigh Barty.

Täna oli French Openil välja langenud ka maailma esireket Naomi Osaka.

Noppeid Williamsi pressikonverentsilt:

Raske mäng täna. Mis sinu jaoks ei toimunud ning miks ta esimeses setis kontrolli haaras?

Ta mängis tõesti hästi. Ta lõi, eriti esimeses setis, joontest vaid sentimeetri jagu sisse, ning ma pole kellegi sellisega juba mõnda aega mänginud. Ta mängis tegelikult väga hästi.

Sonya ütles enne matsi, et tal saab olema raske üle võrgu vaadata ja näha seal Serena Williamsit. Mida sina nägid, kui üle võrgu vaatasid?

Ma ei tea. Ma nägin lihtsalt mängijat, kes mängis uskumatut tennist, ja ongi kõik. Ma ei näinud midagi muud.

Sa ütlesid, et mõtlesid hoolikalt, kas siia tulla. Oled sa rahul, et lõpuks tulid?

Olen küll. Teate, mulle meeldib see linn, ma armastan seda turniiri. Ma tõesti tahtsin siin olla. Päeva lõpuks on mul hea meel, et tulin. See on mulle lihtsalt olnud väga karm hooaeg.