Lilleküla staadionil toimunud Levadia ja Kalju duellis võis levadialaste tegutsemises mitmel puhul märgata närvilisust, kuid võistkonna juhendaja Aleksandar Rogici sõnul mingit pinget ta enda õlgadel ei tundnud.

„Oli hea mäng. Oli hea derby. See ei olnud küll tüüpiline derby, kuna oli palju väravavõmalusi. Väravavõimalusi oli mõlemal poolel, kuid ikkagi jäi mäng viiki. Olen meie meeskonna esitusega rahul. Eriti teise poolajaga. Initsiatiiv oli meie käes. Värav oli õhus. Seetõttu ei tahtnud ma ka eriti vahetusi teha. Tundsin, et meeskond mängib hea rütmiga. Lõpuks võib öelda, et väravateta viik oli tulemus, mis ei vastanud mängupildile. Mäng oleks võinud langeda mõlemale poole. Selline see jalgpall aga on,“ võttis Rogic esmalt kohtumise kokku.

„See oli sel hooajal juba mitmes kord, kus loome palju väravavõimalusi, kuid ei suuda neid ära lüüa. Võitlesime lõpuni ja teisel poolajal tegime hea esituse. Olen mänguga rahul, kuid tulemusega mitte,“ lisas ta.

Rogici sõnul tulid levadialased mängule pingevabalt ning tabeliseisule eriti ei mõelnud. „Valmistasin ka meeskonna niimoodi ette, et kõik tunneksid end vabalt. Pinge on asi, mis tuleb väljastpoolt. Ala sees olevad inimesed ei peaks pinge peale mõtlema ja laskma end sellest mõjutada,“ märkis ta.

Serbias tipptasemel treeneritööd teinud Rogic võrdles antud teema osas ka elu Serbias ning Eestis. „Olen kogu elu olnud keskkonnas, kus eesmärgiks on esimene koht. Uskuge mind, et Belgradi Partizani või Serbia koondisega tööd tehes ning MM-il mängides on pinge palju suurem kui Eesti meistrivõistlustel. Ma ei tundnud pinget,“ sõnas Rogic, kui tema käest uuriti, kas sel hooajal saadud kaotused panid talle matši eel surve peale.

Turniiritabelis on Levadia 28 silmaga jätkuvalt teine. Ühe mängu vähem pidanud FC Flora on liidriks 31 punktiga. Kalju hoiab 22 silmaga neljandat kohta. Täpselt nende ees on ühe mängu vähem pidanud Paide Linnameeskond 23 punktiga.