Hyundai talendiprogrammi võitnud 25-aastane Huttunen sõitis eelmisel hooajal Hyundai i20 R5 autoga, kuid tulemused olid pehmelt öeldes kasinad ning ta heideti üle parda. Sel hooajal tegi ta Rootsi rallil Škoda Fabia R5 roolis kuni katkestamiseni head sõitu ning tõusis Hyundai vaatevälja tagasi.

Sel hooajal on Huttunen osalenud seni kahel rallil. Lisaks Rootsi MM-etapile oli ta kohal ka ühel Suurbritannia meistrivõistluste etapil ja seda Hyundaiga.

Nüüd andis Huttunen Twitteris teada, et ta saab esmakordselt sõita ka Hyundai WRC-autoga. Ta osaleb mai lõpus Riihimäki rallil. 24.-25. maini toimuval rallil teeb Huttunen esmakordselt võistlusolukorras tutvust WRC-autoga ning Soome ajakirjanduse sõnul viitab see sellele, et 25-aastane rallimees võib starti pääseda ka Soome MM-rallil.

Juba hooaja eel räägiti, et Hyundail on Soome ralliks raske koosseisu kokku saada. Kindlasti on soomes kohal Thierry Neuville ja ka Mikkelsen. Loeb soovib aga suvel puhata ja Sordole ei sobi kiiretel Soome teedel kihutamine. Nii pakkus Hyundai Soome rallil osalemist ka Hayden Paddonile, kuid Uus-Meremaa rallimees lükkas nii kasina pakkumise tagasi.

Nüüd usuvad soomlased, et Hyundai asus Huttuneni poputama, et panna mees Soome ralliks WRC-auto rooli.