Esimene halb uudis Liverpooli toetajate jaoks tuli juba enne mängu, kui peatreener Jürgen Klopp kinnitas, et ründaja Roberto Firmino vigastus on sedavõrd tõsine, et teisipäeval teda Meistrite liiga kohtumises FC Barcelona vastu platsile oodata ei maksa.

Ka võõrsilkohtumine Newcastle'iga ei kulgenud just lepase reega: kuigi Virgil van Dijki pealöök viis külalised juba 13. minutil juhtima, suutsid võõrustajad seitsme minuti pärast tabloole viigiseisu tuua. Mohamed Salahi 28. minuti värav viis Liverpooli taas juhtima, ent Salomon Rondoni tabamus 54. minutil seadis tabloole taas viigiseisu.

Asjad muutusid veel hullemaks teise poolaja keskel, mil Liverpooli ründeliini liider Salah põrkas Newcastle'i väravavahiga nii õnnetult kokku, et sai tõsise vopsu vastu pead ning pidi väljakult lahkuma. Salahi vigastuse tõsiduse kohta on veel vara rääkida, kuid arvestades seda, et Meistrite liiga kohtumine Barcelonaga toimub juba teisipäeval, ei paista asjaolud head.

Sel hooajal on Liverpool mitmetel kordadel mängu lõpus tati ja tahtejõuga kuidagi võidu ära võtnud ning täpselt nii läks ka seekord - nagu ka sügisel Evertoni vastu, osutus päästeingliks vahetusest sekkunud Divock Origi, kelle pealöök 86. minutil Liverpoolile magusa 3:2 võidu tõi - Premier League'is oli see nende jaoks kaheksas järjestikune võit.

Liverpool peab nüüd lootma, et Manchester City viimases kahes mängus punkte kaotaks - City on omakorda võitnud järjest koguni 12 liigamängu ning läheb esmaspäeval vastamisi Leicester Cityga. Hooaja viimases voorus järgmisel pühapäeval kohtub Liverpool Wolverhampton Wanderersiga, Manchester City aga Brighton & Hove Albioniga.

Tabeliseis: