Kohtumist alustas paremini PSG, kes oli juba 21. minutiks 2:0 ees. Pariislased viisid juhtima brasiillaste Dani Alvesi ja Neymari tabamused. Poolajaks suutsid Rennes'i mängijad kaotusseisu vähendada, kui 40. minutil sai omaväravaga hakkama PSG kaitsja Kimpembe.

Teisel poolajal suutis Edson Mexer kohtumise seisu 66. minutil viigistada. Sellega seisuga ka normaalaeg lõppes ja finaal läks edasi lisaajale. Lisaajal kumbki meeskond väravat lüüa ei suutnud, ent punase kaardi teenis kohtumise 118. minutil PSG ründetäht Kylian Mbappe, kes sõitis jalg ees sisse Rennes'i kaitsjale.

Penaltiseerias näitasid mõlemad meeskonnad head närvi, kui mõlema tiimi viis esimest penaltit löödi sisse. Rennes oli täpne ka kuuendal penaltil, mille realiseeris Ismaila Sarr. PSG eest eksis kuuendal korral Christopher Nunku, mis kinkis Rennes'ile esimese tiitli alates 1983. aastast.

Pärast kohtumist sai ebasportliku teoga hakkama Neymar. Videost on näha, kuidas üks fänn filmis telefoniga Neymari ja ütles talle midagi, mis brasiillast häiris. Neymar proovis tema telefoni ära lükata ja äsas enne ärakõndimist talle rusikaga näkku.

Video Mbappe veast:

Video Neymari intsidendist: