Kohtumine läks külaliste kontrolli alla teisel veerandajal, mille Real võitis 27:18. Poolajanumbrid 49:40.

Kolmandal veerandajal läks vahe korraks 21 punkti peale, ent Tenerife sai joonele tagasi. Vahe hakkas sulama ning neljandal veerandil jõuti juba ühekohalise punktivaheni.

Jõesaar teenis mänguaega 11 minutit, ent isiklikku punktiarvet avada ei suutnud. Ta võttis mängust ainult ühe viske. Küll jäi tema arvele 5 lauapalli.

Reali resultatiivseim oli 16 punktiga Sergio Llull, 15 punkti lisas Rudy Fernandez. Tenerife ridades kogus üleplatsimehena 19 punkti Tim Abromaitis.

Real (19/6) on liigatabelis teisel kohal, kuuenda järjestikuse kaotuse teeninud Tenerife (12/13) langes kümnendaks.

Eelinfo:

Real läheb võõrsil mängule üliemotsionaalse võidu pealt kui neljapäeval alistati Euroliigas Rudy Fernandezi hullust lõpusekundiviskest Ateena Panathinaikos. Hispaania liigas on Real hetkel teisel kohal 18 võidu ja 6 kaotusega.

Tenerife on koduses liigas madalseisus. Alates 10. veebruarist on ACB liigas kaotatud viis kohtumist järjest, sealhulgas alla jäädud ka tabeli viimasele San Sebastiani Gipuzkoa meeskonnale.

Jõesaar tegi Tenerife eest debüüdi 10. märtsil ja seni pole ta Hispaania liigas ega FIBA Meisterite liigas platsil käies võidurõõmu tunda saanud.