Kui viimati sai Selver Balti liigas Saaremaa üle üllatuslikult 3:0 võidu, siis seekord võitjas küsimust ei tekkinud. Tasavägine oli vaid avageim, koguni seitsme serviveaga patustanud Saaremaa võitis selle 25:23, kahes järgmises geimis sai Selver vaid 18 ja 15 punkti. Korduskohtumine toimub järgmisel nädalal Saaremaal, Selver peab edasipääsuks võitma mängu 3:0 või 3:1 ja lisaks kuldse geimi. Sellest seisust väljatulek nõuaks Selverilt parajat imet.

„See, et seekord võitsime meie 3:0 ja eelmine kord nemad, ei näita midagi. Nad polnud lihtsalt täna täiskoosseisus, Albert Hurt oli puudu ja see jättis jälje,” ei tahtnud Saaremaa loots Urmas Tali võidust suuri järeldusi teha Saaremaa mänguvormi kohta. „Esimeses kahes geimis tegime liiga palju vigu, kokku andsime ise Selverile oma vigadega 25 punkti, seda on liiga palju.”

Kaasa ei teinud Saaremaa kapten ja rünnakuliider Siim Põlluäär, keda vaevab kõhulihasevenitus. Ta ei ole treeningutel kaasa löönud ja Tali ei soovinud spekuleerida, kas Põlluäär on teisipäevaseks eurosarja kordusmänguks Poitiers’ Stade Poiteviniga mängukorras või mitte. „See selgub teisipäeval,” ütles Tali.

Hurt on haigestunud angiini, teda asendas Mihkel Varblane, kes eelmisel hooajal tegutses hoopis keskblokeerijana. Mõistagi ei jätnud saarlased seda kasutamata ja kiusasid Vabrlast serviga, kokku löödi talle kuus ässa. "Võrreldes eelmise omavahelise mänguga tegutses Saaremaa kaitses hoopis paremini, me ei suutnud palli maha lüüa," viitas Selveri juhendaja Aapo Rantanen tõsiasjale, et kui Saaremaa resultatiivsus oli 50%, siis Selveril vaid 36%. "Tegime taktikalisi vigu, mitmel korral andsid nad palli niisama üle, kuid me ei suutnud seda ära kasutada. Sel tasemel on see lubamatu.

Põlluäärt asendanud Samuel Boehm tõi Saaremaale 17 punkti, Rauno Tamme 13, Harri Palmar 12 ja Eddie Rivera samuti 12. Selveri resultatiivseim oli 12 silma kogunud Oliver Orav.

Karikasarja teises poolfinaalis lähevad vastamisi Tartu Bigbank ja Pärnu VK, esimene mäng peetakse homme kell 16 Tartus.