„He is absolute beast!” kõikasid halloomehed, kui palli kandev Redskinsi ründaja vastu Hunti põrkas ning rünnak miinusjarde kaasa tõi.

Coltsi kaitse domineeris mängu ja lubas Redskinsil saavutada vaid kolm löögiväravat – touchdowni lähedale vastane ei jõudnud. Võit tuli numbritega 21:9.

Hundi statistikasse läks kolm palliga vastase mahamurdmist. Esimene neist tõi kaasa ühe, teine viis miinusjardi, kolmandal jäi pall seisma selle mängupaneku joonel. Hunt murdis maha ka vastaste mängujuhi, ent üks Coltsi mängijaist oli liikunud enne palli mängupanekut, mistap meite mehe liigutus arvasse ei läinud. Redskinsi viimane rünnak takerdus selle taha, et Hunti, kes oli mängujuhile kallale pääsemas, takistati reeglitevastaselt, mis tähendas 10 jardist karistust.

Coltsi mängu parima kaitsja autasu ei lähe Hundile, nagu eelmises kohtumises, vaid Darius Leonardile, kes peatas hulga läbimurdjaid. Murdis maha mängujuhi ja lõikas põhjustas Redskinsile pallikaotuse.
Coltsi kolm touchdowni tulid mängujuhi Andrew Lucki söötudest Eric Ebronile ja T. Y. Hiltonile ning Nyheim Hinesi läbimurre.

Coltsil on pärast kahte vooru kirjas võit ja kaotus. Järgmisel pühapäeval minnakse võõrsil kokku Philadelphia Eaglesiga.