Serviti peatreener Kalmer Musting kahetses eelkõige luhta lastud karistusviskeid ning lõpus käest lastud võimalust mäng enda kasuks kallutada.

"Ega süda väga rahul ole, palju asju jääb kripeldama," tunnistas Musting klubi pressiteate vahendusel. "Realiseerimine oli eriti käest ära, umbes kümmekond üks-üks olukorda jäi ära panemata, rääkimata karistusvisetest. Lõpus oli meil võimalusi ka võita, aga teravusest ja kiirusest ning mängudistsipliinistki jäi puudu."

Serviti peatreener tõstis mängijatest esile puurivaht Eston Varuski. "Kohati hoidis ta meid oma tõrjetega mängus. Tegu on kindlasti mängitava vastasega, aga võõrsil läheb meil raskeks. Peame tegema väga hea mängu ja ennast ehk veidi ületamagi, et edasi pääseda," vaatas Musting järgmisel laupäeval toimuva korduskohtumise suunas.

Korduskohtumine peetakse 8. septembril Šveitsis. Edu korral ootab Servitit eurosarjade debütant, alles mullu suvel asutatud Moskva Spartak, kes avahooajal tuli Venemaa meistrivõistlustel hõbedale ning jõudis karikafinaali.