Kanepi ja sakslanna Andrea Petkovici vastaseks oli 9. asetusega Hollandi-Rootsi paar Kiki Bertens / Johanna Larsson.

Tänavu nii French Openil kui Wimbledonis paarismängus kolmandasse ringi sammunud vastased olid kindlamad ning võitsid 6:2, 6:4. Matš kestis üks tund ja kaheksa minutit.

"Kuna vastased on paari palju kokku mänginud, siis meil oli keeruline. Kui mängida paari ja üksikut, siis väljaku tunnetamine ja liikumine on hoopis teine. Me pole Petkoviciga paarismängu harjutanud ka. Lihtsalt osalesime, kui saab mõne võidu, siis saab," võttis Kanepi stoilise rahuga päeva kokku.

Kanepil ja Petkovicil läks käest mängu algus kui 0:4 taha jäädi. Esimene sett oli sellega läinud. Teises setis oli mängu rohkem, aga favoriidid seisid ära. Kanepi / Petkovic kordagi murda ei suutnud, murdepalle teeniti kolm. Vastastel ei olnud ka murdepalle palju, aga viiest kolm kasutati ära.

Huvitav on märkida, et nii Bertens kui Larsson käisid enne paarismängu juba korra väljakul. Mõlemad pidasid kohtumise üksikmängu teises ringis. Bertens alistas 6:2, 6:1 USA esindaja Francesca Di Lorenzo, Larsson jäi peaväljakul maratonkohtumises alla sakslannale Angelique Kerberile 2:6, 7:5, 4:6. Matš kestis pea kaks ja pool tundi.