Belgradis on neljas finaal, reede hilisõhtuses poolfinaalis alistasid hispaanlased Moskva CSKA 92:83.

"Suurepärane võit," oli Laso kohtumise järgselt ülimalt rahulolev. "Kui mängida CSKA suguse meeskonnaga tuleb teha palju häid asju, et võita. Iga mees, kes väljakul käis tegi tööd perfektselt. Esimene veerandaeg ei olnud ülemäära hea, sest panime visked mööda. CSKA sai mängurütmi kätte.
Teisel veerandajal saime vahetustega tagasi mängu. Eriliselt aitas meid Jaycee Carroll. Ta oli särav nii rünnakul kui kaitses," kiitis Laso 9 punkti visanud ameeriklast. Enamus nendest punktidest tulid teise veerandaja esimese nelja minutiga, kui Real initsiatiivi haaras. Carroll tabas kaks ülikeerulist kolmest.

"Teine poolaeg oli meie poolt väga hea. Domineerisime. Kahjuks eksisime tervelt 14nel vabaviskel. Olime võimelised looma palju olukordi, pall liikus hästi, saime vabalt viskele. Olen võidu üle väga õnnelik. Arvan, et mängijad tegid hiilgava etteaste," kiitis Laso hoolealuseid.

Hooaeg tervikuna on Reali jaoks kulgenud raskelt, kuna on olnud palju vigastusi. Viltu hakkas kiskuma kohe augustis, kui Sergio Llull sai raske põlvetrauma. "Arvan, et detsembris ei uskunud keegi, et me võiks jõuda sinna, kus praegu oleme. Gustavo Ayon oli kolm kuud eemal, Anthony Randolph samuti kolm kuud väljas. Oleme pidanud kogu aeg tiimi ümber ehitama. Ja hooaeg algas Sergio Llulli põlvevigastusega augustis. Meeskond tuli raskustest läbi ja see on teinud meid ühtsemaks ja tugevamaks."