Reedene Daily Mirror kirjutas, et üks Moskva jalgpallistaadionil viibinud Reutersi fotograaf oli neile väitnud, et Euroopa liiga veerandfinaalmängus CSKA ja Arsenali vahel leidis aset rida rassistlikke intsidente, kus venelased solvasid Arsenali mustanahalisi jalgpallureid. Kui pall jõudis Danny Welbecki või Alex Iwobini, olevat Venemaa klubi poolehoidjad teinud ahvihäälitsusi.

Esmalt võttis ajalehe süüdistuste suhtes sõna CSKA klubi rassismi vastu võitlevad fännid organisatsioonist "CSKA Fans Against Racism" ("CSKA fännid rassismi vastu").

"Meie inimesi oli staadionil 11, üks neist ka ultrate sektoris. Meie oleksime esimesena rassismist teatanud, kuid saame öelda, et kogu see informatsioon on vale. Rääkisime ka mitmete inglise ajakirjanikega, kellest ükski ei pannud tähele solvanguid. Ja kes üldse on see anonüümne Reutersi ajakirjanik? Kuna Daily Mirror teab, et neid ei usalda keegi, toodi mängu märksa austusväärsem Reuters. Täielikud klounid!" seisab fänniorganisatsiooni avalduses.

Hiljem teatas ka CSKA klubi oma pressiavalduses, et mängu ajal polnud ühtegi sellist intsidenti ja Euroopa Jalgpalliliit (UEFA) ei teinud klubile rassismi osas ühtegi etteheidet. Küll avas aga UEFA uurimise seoses sellega, et Venemaa poolehoidjad süütasid tribüünidel raketid ja pildusid esemeid väljakule.

"Nii CSKA klubi, mängijad, treenerid, samuti arvukas fännidearmee on väga nördinud selle laimava artikli ja Reutersi fotograafi väidetava sõnavõtu suhtes," märgiti CSKA pressiteates. "Meie arvates oli see odav provokatsioon, mille pärast peaks ajakirjanikul häbi olema."

Arsenal tegi üleeile õhtul Moskvas CSKA-ga 2:2 viigi ja pääses kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 6:3 poolfinaali. Pääsu eest finaali tuleb Arsenalil kohtuda Madridi Atleticoga, teise poolfinaalapaari moodustavad Marseille ja Salzburgi Red Bull.