Kolmepäevase tuuri võitis prantslane Stephane Tempier (Bianchi) koguajaga 4:08.17. Teise koha sai Focuse ridades sõitev itaallane Andrea Tiberi (+1.10) ja kolmanda koha samuti saapamaal elav Marco Aurelio Fontana (+1.41). Loo kaotas võitjale kolm minutit ja 14 sekundit.

"Kõige rohkem meeldis mulle esimene etapp, mis on siiani lahedaim short track rada, mida sõitnud olen," rääkis Loo. "Teise päeva xco võistlusrada oli kitsas, tehniliselt keerukate tõusudega ja möödumise võimalustega väga vähestes kohtades. Kahjuks lasi soomlane Sasu Halme esimesel laskumisel korraliku vahe esinelikuga sisse ja järgmised pool ringi oli singlil võimatu temast mööduda. Seejärel üritasin vahet eesolijatega tagasi sõita, aga ei õnnestunud ja viimased poolteist ringi tulid juba väga raskelt."

Loo sõnul oli viimane etapp kiire ja lühikeste tõusudega. "Hoidsin Gerhard Kerschbaumeril silma peal. Kuna ta oli ainukene, kes mind kokkuvõttes ohustas, siis ei lasknud ma tal minema panna. Viimaselt etapilt sain viienda koha kohe Kerschbaumeri järel." Tuuri kokkuvõttes oli eestlase edu Kerschbaumeri ees kaheksa sekundit.

Loo teenis mitmepäevasõidu 5. kohaga 50 maailma edetabelipunkti.