Ainsana suutis talle vastu saada kaasmaalane Kaspar Korjus, kes röövis Piirimäelt ühe eelsõidu võidu. Piirimägi võitis finaali mäekõrguse eduga Belglase Thierry Delre ees. Antti Rammo oli finaalis viies ja eelsõitude järel teine olnud Kaspar Korjus kuues.

Eestlaste teise medali tõi noorimas klassis Mini teise koha saavutanud Ruben Volt. Finaali neljandalt kohalt startinud Volt tegi väga ilus sõidu ja finaalis jäi teda esikohast lahutama kõigest 0,1 sekundit.

Junior klassis oli eestlastel kõrge koha lootus samuti olemas. Rimmo Kadapik oli näidanud terve nädalavahetuse esikolmiku kiirust. Finaalis startis Kadapik viiendalt kohalt ja seal piirimail sõitis ta ka kogu finaali. Kuni viimasel ringil sattus Rimmo avariisse ja lendas rajalt välja turvaalale, kus tal enam välja ei õnnestunud pääseda. Nii sai selles klassis eestlaste parima koha Ken Oscar Algre, kes oli finaalis 16. Ei saa mainimata jätta, et Algre oli finaali alustanud viimasest reast ja 16. koht on kahtlemata õnnestumine selle klassi uustulnuka jaoks. Ronan Patrick Hakala ja Alex Ivanov kahjuks selles klassis finaali ei jõudnud.

Kõige osalejaterohkemas klassis X30 Senior osales ainsa eestlasena Siim Leedmaa. 79 sõitja seas sai Leedmaa kvalifikatsioonis kõrge kümnenda koha ja eelsõitudest väljus ta 11ndana. Finaalis tegi Leedmaa head sõitu ja tulemuseks 2018. hooaja EM avaetapilt kõrge 5. koht.

Eurosarja teine etapp sõidetakse mai viimasel nädalavahetusel Belgias