Kaugeimad külalised tulid Austraaliast, Ameerika Ühendriikidest ja Kanadast. Uue tulijana osalesid võistlustel esmakordselt Mongoolia iluvõimlejad. Käesoleva aasta turniir oli pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ja üle 1000 võimleja 27 riigist said osa 100. aastapäevaks loodud etendusest. Võistluse kulminatsiooniks oli pühapäeval FIG iluvõimlemise individuaal- ja rühmkava ning rühmvõimlemise finaalvõistlus.

Finaalvõistlusel oli Eesti iluvõimlejate medalisaagiks üks kuldmedal (Vasilina Kuksova lindikavas) ja kolm pronksmedalit (Vasilina Kuksova ja Carmel Kallemaa jagasid kohta pallikavas ning Carmel Kallemaa rõngakavaga). Mitmevõistluse topeltvõidu teenisid Ukraina esindajad Vlada Nikolchenko ja Yanika Vartlaan punktisummadega vastavalt 65,150 ja 58,900, kolmanda koha sai Kazahstani võimleja Aydana Sarybay.

Eestlannadest oli mitmevõistluses parim Carmel Kallemaa, saavutades punktisummaga 54,850 5. koha. Talle järgnesid 0,450 punkti väiksema kogusummaga 6. kohal Vasilina Kuksova ning esimest aastat meistriklassis võistlev Melany Keler (7.koht, 53,300 punkti). FIG meistriklassis võistles 27 võimlejat.

FIG juuniorklassi turniiril võistles 38 13.-15. aastast iluvõimlejat. Eesti parima tulemuse saavutas mitmevõistluses Polina Murashko (4. koht, 54,300 punkti). Juunioride mitmevõistluse võitis Roza Abitova Kasahstanist, kellele järgnesid ukrainlannad Anna Galasyuk ning Kateryna Demydenko. Üksikalade finaalides saavutas Polina Murashko pallikavas 2. koha ning lindi-ja kurikaharjutuses 3. koha.

Esmakordselt võistles rahvusvahelisel võistlusel sügisel moodustatud Eesti iluvõimlemise rühmkava rahvuskoondis. Tüdrukud võitlesid tugevate konkurentide Ukraina rahvuskoondise ja Irkutski rühmaga. Korraliku debüüdi teinud Eesti koondis valmistub eelseisvaks hooajaks ning peamine siht on juunis toimuvad Euroopa meistrivõistlused, kuhu lisaks rühmkavale on minemas juuniorklassi individuaalvõimlejad ja meistriklassi finaalvõistlusesse pääsenud Olga Bogdanova.

Rühmvõimlemise meistriklassi topelvõidu võtsid Venemaad esindavad rühmad Roxette ning Sura, kellele järgnes Soome rühm Sanix Valens. Eesti rühmade tulemused meistriklassis olid tagasihoidlikumad, küll aga saavutas juuniorite klassis pronksmedali Võimlemisklubi Janika rühm Mireth punktisummaga 34,250.

Miss Valentine oli kõikidele oslevatele rühmadele suurepärane võimalus panna ennast proovile rahvusvahelisel turniiril enne esimest maailmakarika etappi märtsikuus Vantaas.