Suusavahetusega sõit on olnud Björgeni leivanumbriks juba mõnda aega. Kui võtta viimased 15 suusavahetusega sõitu, kus Björgen on osalenud, siis nelja parema sekka on ta neist jõudnud 14 korda. Ainsana jäi ta esikolmikust välja 2015. aasta MM-il, kui ta oli 6. Nendest võistlustest on ta koguni võitnud 9.

Björgen võib täna tõusta murdmaasuusatamise ajaloos esimeseks sportlaseks, kes suutnud sama distantsi võita kolmel olümpial järjest. Björgen oli suusavahetusega sõidus parim nii 2010. aastal Vancouveris kui ka 2014. aastal Sotšis. Seega oli enne Bjärgenit sel alal viimane võitja Kristina Šmigun-Vähi, kes triumfeeris suusavahetusega sõidus 2006. aastal Torinos.

Rekordeid on Bjärgenil võimalik püüda veelgi. 21. märtsil juba 38-aastaseks saav Björgen on aastate jooksul olümpiamängudelt võitnud 6 kuldmedalit ja naissuusatajate seas jagab ta selle näitajaga esikohta. Sama arvu olümpiakuldadeni on jõudnud ka venelanna Ljubov Jegorova.

Kokku on Björgeni nimel 10 olümpiamedalit ja ka selle näitajaga jagab ta naiste seas esikohta. Sama arvu olümpiamedaliteni on jõudnud ka venelanna Raissa Smetanina ja itaallanna Stefania Belmondo.

Seega on Björgenil võimlus Pyeongchangis tõusta mõlemas arvestuses ainuvalitsejaks.

Meeste seas ja ka suusatajate absoluutarvestuses on rekordiomanikuks norralane Björn Daehlie, kes võitis aastate jooksul 8 olümpiakulda ja kokku 12 olümpiamedalit. Kui Björgen võidaks Pyeongchangis 3 kulda, siis oleks ta mõlemas arvestuses läbi aegade parim.

Üle kümne medali on taliolümpiamängudel seni võitnud üldse ainult kaks atleeti. Lisaks Daehlile on seda suutnud ka tema laskesuusatajast kaasmaalane Ole Einar Björndalen, kes tõusis aastate jooksul poodiumile 13 korda.

Naiste suusavahetusega sõit algab Pyeongchangis Eesti aja järgi kell 9.15.