Seim rebis 191 kilo ja tõukas 253 kilo. Kogusumma 444 andis talle viienda koha, tõukamises oli ta Laša Talahhadze järel teine. „Võistlus oli ülikõva. Kuuenda koha mees tegi siin 440 kilo, kui Mart kaks aastat tagasi Houstoni MMil hõbeda sai, oli ta tulemus 438,” kommenteeris Alar Seim. „Mart tegi seda, milleks ta täna võimeline oli. Kuskilt ei kripelda midagi. Minu arvates on see tulemus 444 ikka hästi kõva sõna.”

Treener jäi rahule rebimise tehnilise poolega. „Minu arvates on ta edasi läinud. Viimasel katsel 195ga lõi kohe alguses välja üks vana viga. Aga rõõmu tegi rebimises näidatud stabiilsus,” rääkis papa-Seim.

Tõukamises jätsid kohtunikud lugemata teise katse, kui Eesti tugevaim mees sai 251 kilo sirgetele kätele, ent seal oli väike järeltõuge. Seim märkis, et kohtunikud olid MMil karmid, kuid nende otsust ta kahtluse alla ei seadnud. Õnneks läks kolmandal katsel 253 üles puhtalt. Kas täna võinuks proovida veel raskemat kangi? „Arvan, et paar kilo varu ikka jäi. Katse oli selgelt parem, kui Houstoni Mmi tõuge 248ga,” kostis Alar Seim. "253ga tegi Mart perfektse tõste - võttis ideaalselt rinnale ja tõukas ideaalselt üles."